• Vi er determinerede på at skabe fremtidens rollemodeller for Tanzania. Og vi gør det fra to platforme: Fodbold & Skole – og så ved at have en holistisk grundholdning.

  Holger Kristiansen
 • Add customer reviews and quotes to showcase your store's happy customers.

  Author
1 af 3

FODBOLD

Rekruttering
Vi rekrutterer talentfulde unge spillere fra hele Tanzania, men primært fra den geografiske cirkel der hedder Mwanza, Arusha, Moshi, Dar, Dodoma.

Det første kuld på 14 drenge flyttede ind på akademiet den 5. januar 2024. Drengene, der er fra 9-12 år, har i løbet af 2023 været igennem et par udtagelsesstævner, og blev endeligt inviteret i september 2023.

10.000 timers fodboldtræning
Med op til 7-8 års fodboldtræning på akademiet vil drengene være tæt på at opnå de magiske 10.000 timer med planlagt og udfordrende træning, som forskningen viser, at man, som minimum, skal have, hvis man vil være rigtig dygtig. Det er vores mål, at vi om 10 år har udklækket minimum én A-landsholdsspiller i Tanzania. Og inden det også drenge der er udtaget Tanzanias nationale U17 og U19 landshold.

Stærkt træner team

 • Alfred Itaeli

  Alfred Itaeli er én af Tanzanias – ja hele CAFs – dygtigste trænere. Alfred har alle de rigtige erfaringer og træner-uddannelser. Fra sin egen NGO (Future Stars Academy) har han blandt andet været med til at udvikle Tanzanias pt. bedste spiller – Novatus, der nu spiller i Shaktor Donetsk.

 • Lukas Nemeth

  Lukas Nemeth har været ungdomstræner i en årrække – og kommer direkte fra en trænerposition som træner i FC Nordsjællands U 9-13 år afdeling & Jackson Tunda.

 • Jackson Tunda

  Jackson Tunda er en ung Tanzansk træner, der også arbejder som træner hos Future Stars Academy.

SKOLE

Rekruttering
Vi vurderer ikke kun fodbold-talent. Det er mindst lige så vigtigt, at drengene får en stærk akademisk uddannelse, så de får to platforme at lykkes fra.

Primary School: Silverleaf
Vi har fundet den skole i området med værdier, der ligger tættest på vores – Silverleaf Academy. Skolen har været til stede ved rekrutteringen af drengene, der også har gennemgået en pre-exam-test.

Secondary School: Alianga
Indtil videre har Silverleaf kun Primary, og vores drenge, der er startet i Secondary School går derfor på Alianga. En god skole med gode værdier.

Egen skolelærer
På akademiet har vi ansat vores egen lokale skolelærer, dels for at understøtte skolearbejdet og med ham en garant for vort holistiske mennesyn på akademiet. Derudover vil han fungere som en slags reserveforælder.

Undervisning & Fritid

 • Asnawi Yusuf Ally

  Asnawi Yusuf Ally er uddannet lærer og vil være den primære kontakt til drengene i forhold til skole, forældre og staff på akademiet.

 • Liw Sophie Kristensen

  Liw Sophie Kristensen er frivillig på akademiet i 6 måneder. Liw Sophie vil tage sig af drengene, når de har fri .

 • Skolesystemet – både det offentlige og det private – er meget ‘inspireret’ af det engelske skolesystem. Det betyder udenadslære, og kæft, trit og retning. Det mener vi ikke er den bedste grobund for at skabe ‘Fremtidens Unge Rollemodeller i Tanzania”. Der skal mere selvstændig tænkning til.

  Holger Kristiansen
 • Add customer reviews and quotes to showcase your store's happy customers.

  Author
1 af 3

Du kan støtte på flere måder

 •  

  Bliv fodbold- & skole-fadder

  Støt én eller flere af drengene med et personligt sponsorat.

  Det koster dig under 7 kr. om dagen, og der er jo altid mulighed for at dele sponsoratet mellem familie og/eller venner.

  læs mere
 •  

  Støt driften

  Uanset, om du er en fond, der har mulighed for at støtte hele driften, eller du er privat eller en virksomhed, der ønsker at støtte med et beløb … så bliver vi glade.

  Kontakt os for mere info – eller støt os direkte.

  støt os
 •  

  Få et skræddersyet CSR projekt

  Sidder du i et firma med brug for et stærkt CSR projekt, så har vi alle muligheder for at skræddersy et projekt, der passer til jeres værdier. I alle prisklasser.

  Kontakt os – og vi kommer forbi.

  kontakt os